Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár

Szállítási feltételek

Országos házhoz szállítás Magyarország területén. 

A shop által rendeléskor generált szállítási díj, tájékoztató jellegű. (lapraszerelt bútor, nagy háztartási gép, és kiscsomag esetén a szállítási költségek összeadódnak) így esetenként eltérhet az ott megadottól a megrendelésének leaddása utánkollégáink telefonon is felveszik majd Önnel a kapcsolatot, és egyeztetik pontos szállítási díjat.

Kedvezményes vásárlás vagy akció keretein belül egyes termékeinknél felkínáljuk az ingyenes szállítási lehetőséget, ahol az ingyenes szállítás ikont látja azt a terméket ingyenes szállítjuk házhoz!

A házhoz szállítás munkanapokon 8-17 óra között történik. 

Szállítási időt a termék raktáron vagy rendelhető státusza befolyásolhatja. Amennyiben raktáron van a termék a szállítási idő 1-3nap munkanap, kivétel nagycsomag esetén, illetve lapraszerelt bútor esetén, melynek szállítási ideje Budapest és Pest megye területén szintén 1-5 munkanap,  vidéki szállítás esetén 2-7munkanap.

Ha egy terméknek rendelhető a státusza úgy a szállítási idő 2-15 munkanap között változhat, attól függően, hogy a kért termék kis vagy nagy csomagnak számít.

A termék átvételekor, kérjük mindig és minden esetben a futár jelenlétében ellenőrizzék, hogy a csomag külsőre ép és sértetlen állapotban érkezett e meg. Amennyiben a csomagoláson egyértelműen látható nyomai vannak annak, hogy a készülék csomagolását megbontották, leejtették vagy más módon a csomagolás megsérült, kérjük, azonnal vetessen fel kárjegyzőkönyvet a futárszolgálat munkatársával, mert amennyiben aláírásával igazolja, hogy ön a futártól a csomagot sérülésmentes és hiánytalan állapotban átvette, a sérülés miatt a reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A törés nem garanciális hiba. Sérülés, és törés miatt készüléket nem cserélünk.

Köszönjük, hogy megtisztelt a bizalmával, és örömmel üdvözöljük elégedett vásárlóink táborában! 

www.abutoros.hu - Mindenünk a bútor

Értesüljön első kézből újdonságainkról és az akciós ajánlatainkról

Kijelentem, hogy az általános Szerződési Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot megismertem, és elfogadom, az abban szereplő adatkezelésekhez hozzájárulok.
Hozzájárulok, hogy számomra az abutoros webáruház a továbbiakban hírlevelet küldjön.